SKRIVET: 2010-08-25, kl 09:52:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Confused


Dessa två kanske? Den översta SKA jag ha, men behöver en som är lite tjockare oxå. Undra om denna från Lindex kan räcka. Gillar utseendet- men behöver nog känna lite på den och se hur mycket kyla den kan stå emot!

/C


toraa

Hej! Vi har köpt den undre till Neo att ha i vinter (om han inte hinner växa ur den!) och vi tror att den kommer räcka men då räknar vi med att han sitter i vagnen på ett fårskinn med en fleecefilt över. Det är svårt det där med hur varmt man ska klä dem... Lycka till! /toraa



PUBLICERAT: 2010-08-25, 10:25:10 | URL: http://www.metrobloggen.se/mammam
Josefin.

Jadu, T's overaller är ju mer eller mindre nya. Men så är det- när både jag o mamma måste shoppa! Mina kiddo's skulle lätt klara sig på det mamma handlar. Men eftersom jag är shoppaholic o inte kan motstå. Så får dem dubbelt upp. Ingen av oss vill ge sig:-) Ronja är ju över 1år o hon har bara mammas/pappas kläder. Dem har inte behövt shoppa något. Tänk dig- billigt o ha barn då;-) Denim overall är snyggt- funderar på den från villervalla. Mamma har ju inte köpt någon, så hon köper den säkert. Texas har fått den från Lindex. Den är skit go o fin.



PUBLICERAT: 2010-08-25, 10:55:03 | URL: http://meandmykiddos.blogg.se/
Emelie

Är du säker på att du ska ha grön? :)

Får jag köpa röd då? :)



PUBLICERAT: 2010-08-25, 11:09:33 | URL: http://emeliemelker.blogg.se/
Linda

Den gröna Pop kommer Elton vara gööööör fin i. Joppe vill ha den blåa. Lite tråkigt att alla kör pop men utbudet är ju inte det bästa känns det som.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: