SKRIVET: 2010-08-31, kl 10:11:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

.

Igår fick liten sina 5 månaders sprutor- tårarna sprutade men bara i en minut, sen hade han glömt det. Som vanligt fick jag ställa upp och leka apa, göra roliga ljud och dansa runt- allt för att han inte skulle påminnas om att han hade ont. Vad gör man inte för di små. Elton är iallfall inte villig att följa sin viktkurva, utan tycker det är ball att ligga ett steg under, längden däremot ligger han något över.(7200g & 67cm) Lång och smal- precis som sin far. En aning svårt att hitta kläder bara, -passa på läng men inte åka ner i midjan.

När mannen i huset kom hem igår satte jag igång med storkok- gjorde ett 20 tal matlådor, gott om det alltid finns färdig mat för B att ta med sig till jobbet. Det är ju inte alltid man är så duktig och lagar middag på kvällarna, inte jag iallfall. Bakade Banana Walnut muffin gjordes oxå- dem blev riktigt nice.

Idag vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Funderar på att slänga ihop en äpplekaka nu när lilleman ligger och sover. Eventuellt blir det en riktigt lång powerwalk i det fina vädret framåt lunch oxå. Det var allt för nu./CKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: