SKRIVET: 2010-12-12, kl 18:36:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Oh what a day

of shopping... Jag och Elton åkte iväg till Skövde och mötte upp mamma & co. Julklapparna är klara, bara lite fin lir kvar. Blev en extra till Milton då vi är hans faddrar. Samt 2 par stövlar till mig själv. Julklappar från Elton till mig och Bekim. :-)

Efter sen lunch och massa mys tog jag med mig lillsyrran hemmåt. Nu har vi solat, bakat knäck och kollat på repriser på tv:n. Väntar på att Gossip girl ska börja! Missat två avsnitt nu så jag har lite att ta igen. Känner att jag behöver fylla på mitt Chuck förråd nu... ÖGONGODIS!I morgon ska vi shappa iväg till ÖF jag o liten fis. Dem har luciafriande så Elton får dra på sig sin pepparkakedräkt. Stackarn.- den är inte vacker alltså! Iallafall så börjar firandet vid halv elva. Elva ska jag till MVC så då får Elton hänga kvar på ÖF tillsammans med några övervakande mammavänner. Phu... Hoppas det går bra och att mitt "möte" går undan. Vet ju aldrig vad den lille sparven kan hitta på.

Tisdag ska vi fira Melvin som fyllde ett här i dagarna. Shit vad tiden har sprungit iväg eller- var ju liksom inte längesen sötnöten föddes. Hursomhelst så ska det bli riktigt skoj.

Resten av veckan är än så länge ganska oplanerad. Tror jag? Har inte kollat kalendern iofs. Hade tänkt Elton skulle få träffa sina kusiner Tilde & Milton så en sväng till Lidköping kan tänkas att det blir... Nog om det. Jag ska försöka klura ut något nice till kvällsmat nu, börjar bli hungrig. Knäck är ju inte direkt det ultimata krubbet. Hörs!

/C


Linda

Ses imorgon på ÖF, ska bli mysigt med lite luciafirande :) Tror E kommer att vara riktigt söt som pepparkaksgubbe :)


Emelie

Hejsan!

Roligt att du e tillbaka:)

Blev nyfiken nu så jag måste fråga, vad e de randiga på bilden framför Elton? Regnskydd?PUBLICERAT: 2010-12-12, 21:40:47 | URL: http://emelieidafriberg.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: