SKRIVET: 2010-09-07, kl 12:20:07 | PUBLICERAT I: Moma life

Snart

Så är vi tvugna att byta bilstol till Elton. Han vägrar att åka i den han har nu. Skriker från de att vi sätter ner honom tills de att han kommer ur den. En pina att åka bil med honom. Jag hoppas och förmodar att det kommer bli så mycket bättre när han får en större stol och samtidigt kommer upp litet i höjd så att han kan se ut genom fönstret. För som det är nu drar vi oss för att åka någonstans med honom. Jag hade görna väntat några månader till egentligen, men tyvärr lär det inte funka. Så inom någon vecka så får det bli till att inhandla en ny och sälja den gamla. Men- vilken ska man välja. Acta Graco för att vi är nöjda med den vi har nu? Maxi Cosi för att syrran haft en och varit nöjd med den, eller Be safe för att den får bäst i test överallt och tydligen ska vara bäst anpassad för vår bil?


Gillar att denna från Acta Graco har nackstöd samt att den är så mjuk och mullig:-D


Maxi Cosi. Det enda jag egentligen gillar med denna är designen samt att den går att luta i fyra olika lägen. Den har även ganska gott betyg. Och är en storsäljare.


Be safe iZi Kid X3 ISOfix, min absoluta favorit för tillfället. Har massor av funktioner som jag gillar. Bäst i test 2010- vilket inte klingar helt fel i mina öron. Dock är denna riktigt dyr- en bra bit över 4000:-

/CKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: