SKRIVET: 2010-10-30, kl 20:22:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ännu en ensam helg

Det är jag en skål med popcorn, Cola Zero och en film. Som vanligt jobbar pappan i familjen...


/C

SKRIVET: 2010-10-28, kl 22:52:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

What a dream...

Jag har en egen frisör! En som anpassar sig efter mig och mitt liv- inte tvärtom. Det måste ju bara vara alla mammors dröm... Efter stängning på salongen rullade jag och yrvädret Elton in för att jag skulle få en makeover. Så nu X antal timmar senare är jag både klippt och nyslingad! Underbart att få känna sig fräsch igen. Dessutom ska jag ju jobba i morgon och då känns det ju extra nice att se bra ut!

I morgon innan worket ska jag förbi Rydéns och kolla om de har några fina overaller till Elton. Han kommer behöva en som är tjockare med tanke på att den åkpåsen jag har nu inte är tjock nog för en massa minusgrader. Jag har hittat en fin från Didrikson som jag håller tummarna för att dem har!

Sen har jag två stora TACK att uttdela. Ett är till min kusin Kim som kom med en parfym inköpt i New York till mig- den doftar fantastiskt samtidigt som flaskan är sådär lyxigt utrustad med en doftpuff... Så tjejigt:-) Den killen går inte av för hackor han. LOVE U! Mitt andra tack vill jag ge till er läsare som blivit bättre på att slänga in en komentar då och då- det gör skrivandet så mycket mer givande när man vet att ni faktiskt har en åsikt. Så TACK för det!


En sista sak bara. Vi var ju som sagt o tränade i morse. Kondition på tom mage. Verkligen att rekomendera om man vill bränna fett- men ack så slitna vi var. Kroppen fick sig rejält med stryk. Känslan som infinner sig när man är klar är däremot obeskrivligt härlig! Go Go Go!!!

/C

SKRIVET: 2010-10-27, kl 22:23:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sådär

Då har jag och Kimpa varit och slitit på gymet- för jäkla skönt var det. Tungt som tusan i magen- men ack så kul vi hade. Skrattar så vi lipar. Så ska det vara att träna! :-) I morgon drar vi dit på ett morgon pass- på tomma magar ska vi bara köra Cardio. Blir löpning, cyckel och Crosstrainer för att maxa förbränningen. Längtar redan!

Väl hemma hann vi precis få i oss mat i magarna innan Elton vaknade. Dum som jag var missade jag hans magmedicin idag så han var helt förtvivlad. Efter månda om och men fick han en microlax och sen lättade trycket för stackaren. Han var verkligen helt utom sig- vred och gnydde innan han tillslut fick ren blöja, en flaska välling och somnade in. Min skatt...

Här är endel av det som shoppades idag.


+ matchande byxor.







That´s it

/C

SKRIVET: 2010-10-27, kl 17:22:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Buzy day

Idag har det varit full rulle hela dagen- det märks inte minst på mitt och Eltons humör. Båda är vi otroligt trötta och hängiga.

I förmiddags begav vi oss för playdate hemma hos Emelie & Melker. Fem bebisar och mammor, fika och massa snick snack. Precis som det ska vara. Vid ett åkte vi och hämtade pappan- styrde kosan mot Skövde. Jag och Elton begav oss ut på stan för shopping medans Bekim skulle fixa lite ärenden åt Adecco. Vi fastnade inne på Polarn o. Pyret där det blev regnställ, gummistövlar och byxor åt Elton. Där träffade vi oxå på Emelie med magen som joinade oss på  sen lunch inne på Rådhuset.
Innan vi åkte hem drog vi en storhandling. Skönt att ha den gjort för månaden. Ikväll blir det lugnt, Elton ska sova snart då han är otroligt gnällig. Tvätten är igång och vid sju ska jag iväg till gymmet med Kim!

Ciao

/C

SKRIVET: 2010-10-26, kl 22:15:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Konsten

Att hitta sig själv- det ska jag komma på... Jag ger mig själv fram till jul. Då ska jag må iallafall dubbelt så bra som jag mår nu, hittat Chris och fått tillbaka självkänslan. Bli en bättre människa, en tåligare mamma och förhoppningsvis oxå världens bästa flickvän. Idag har jag ju som sagt börjat med babysteps åt rätt håll. Psykologen hjälper mig att tänka ur andra vinkar och gör att jag ser saker ur ett helt annat perspektiv. Gymmet ger mig energi, samtidigt som de hjälper mig att få ur irritation och så. Med hög musik i öronen och ett högt tempo på löpbandet mår man jäkligt bra insåg jag idag. Att pressa kroppen, straffa den och pusha den till sitt yttersta är grymt härligt! Jag ser redan fram emot i morgon.

Nu jävlar- NU KÖR VI!!!



/C

SKRIVET: 2010-10-26, kl 22:04:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra start på veckan.

Igår drog vi en sväng till Öppna F skolan, jag och Elton. Där mötte vi upp Emelie & Melker. Därefter styrde vi kosan hem, plockade upp pappa B och drog vidare till Skövde för lite shopping. Presenter till mamma inhandlades, samt ett par nya skor till mig. Lunch och mys hann vi med innan vi for hem. Kvällen avslutades med tv samt lite fix med tradera paket som ska skickas iväg.

Idag började morgonen med ett besök hos psykologen för att få prata av mig lite. (Återkommer mer om detta). Direkt efter det drog jag till gymmet och körde ett pass på nästan en timma. Cykel, löpbandet samt magen var det som hanns med. I morgon kväll ska jag dit igen och hoppas då få med mig min cuz Kim. Ikväll har vi firat mamma som fyller 50. Det har varit en riktigt mysig kväll, med god mat, sötsaker och mys.

B jobbar sen fyra i eftermiddags. Stadt denna vecka då han har frivecka från Volvo. Veckan som kommer har endel inplanerat vilket jag gillar. Och på Fredag ska ju jag göra mitt första arbetspass på väldigt länge- det ska verkligen bli super kul!

/C

SKRIVET: 2010-10-24, kl 21:08:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stoppa tillbaks och göra om...

Precis så känner jag angående min son just nu. Han är helt upp och ner.. Äter inte, sover inte och gråter och gnäller hela tiden. Trots att han somnar senare om kvällarna så vaknar han allt tidigare... Förstår inte felet. I morgon ska jag ringa BVC- kräva en viktkontroll samt be om råd!

/C

SKRIVET: 2010-10-23, kl 22:20:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filosoferar...

Ligger på golvet i Eltons rum och tänker. Alldeles kolsvart är det här och sådär tyst att det nästan är läskigt... -Underbart!

Jag och Elton kom hem från Mamma & Nicke för dryga timman sen. Vi har hjälpt till i flytt stöket. Finns ju hur mycket som helst att göra i ett sånt stort hus. Räknar jag inte helt fel nu så är det 9 rum och 2 kök (som ska bli ett). Så där finns att göra. Elton har varit extremt mammig och stundom väldigt ledsen så han har hängt på min höft medans jag försökt göra nytta:) I morgon hade jag tänkt att åka dit ensam- B och Elton får ha lite alonetime.
Ne nu ska jag studsa ut till tv:n och fortsätta kolla på Juno.


/C

SKRIVET: 2010-10-23, kl 13:29:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

...

Jag och Elton är ensamna i kväll då B jobbar... Vet inte riktigt vad vi ska hitta på om jag ska vara ärlig. Hade iallafal tänkt att ta en sväng ut till mamma o dem i eftermiddag då dem får nycklarna till sitt nya hus. Det vankas flytt. Inte för att jag kan bidra med så mycket- fika tant kanske. Får bli att jag tar med mig ett lass med socker så att dem orkar:-)

Annars händer det inte mycket en grå dag som denna. Nya mål är satta för mig och B- känns skönt på något sätt att ha något att ställa sin in på och på så sätt leva efter. Nya förutsättningar.

Nu spelar vi Rasmus Seebach, och ska snart äta lite lunch medans lilleman sover. Stackarn har slått sig rejält idag. Ramlat från sängen en tredje gång- (då pappan i huset somnade när de lekte). Han fick sig en rejäl bula i pannan men verkar förövrigt frisk. Sen slog han i ögonbrynet i en stol- Gud, hemmet är ju verkligen en farlig plats för di små...

/C

SKRIVET: 2010-10-23, kl 13:06:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Livet tar en ny vändning...

Jag och manvän har bestämt oss för att säga upp vår lägenhet denna månaden. Vad som händer härifrån kan bara tiden utvisa.

/C

SKRIVET: 2010-10-23, kl 13:06:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Livet tar en ny vändning...

Jag och manvän har bestämt oss för att säga upp vår lägenhet denna månaden. Vad som händer härifrån kan bara tiden utvisa.

/C

SKRIVET: 2010-10-22, kl 22:32:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Unge!

Spelar uppenbarligen ingen roll vad man gör för att försöka pleesa Elton vad gäller hans bilåkande. Nothing works! Ungen skriker sig gul och blå trots att han idag fick sitta i framsätet. Ja ni förstår- Igår vid elva på kvällen lyckades vi få min kusin att låna ut sin splitter nya Aigo för att vår son skulle bli en smula mer hanterbar i bilen. Nix pix sa han- bil är inget för mig!
Så när jag kom hem idag tjöt det i öronen. färden hem tog nästan tre timmar och mina stackars öron har fått sig en rejäl omgång. Lilla skit unge! Nästa gång hyr jag en takbox och bäddar in honom där tillsammans med en bärbar dvd som spelar Teletubbies. Yes- så får det bli.

Kvällen här hemma har varit harmonisk. Kom hem till en städad lägenhet- åkte o handla lite härligheter. Slängde ihop en frozen cheesecake, lövbiff, potatisgratäng och vitlöksbröd. Åt under hysteri med en hyperaktiv Elton hängandes över oss. Nåväl- vi hann iallafall tända ljus. Nu har vi glott på Idol, kollat lägenheter och pratat om livet. Snart checkar jag ut för att ta vara på min HEL sovande natt samt sovmorgon. MUMMA!!!

(Btw- Daniel Staaf är en LOOSER- läsa men inte kommentera?! Och dessutom kräva mer uppdateringar för att du ska ha något att läsa på jobbet- SKÄMMES TA MIG FAN DANIEL- SKÄMMES!) ;-)



/C

SKRIVET: 2010-10-21, kl 20:26:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tåg eller bil

Tåg eller bil, tåg eller bil....?! Åh, jag har beslutsångest. Ska ju till Göteborg i morgon bitti och plåta Elton. Problemet är ju bara att det inte går att åka bil själv med ungen. Han skriker ju sig blå vilket i sin tur gör det ganska svårt att koncentrera sig. Jag har inte heller någon som kan åka med mig- har kollat runt lite men alla verkar ha förhinder. Så då återstår det kanske att lägga om resan lite och ta tåget... Känns bara som ett så stort projekt. Buss till Skövde, på tåget, av tåget, och sen spårvagnen hem till syster. Dessutom passar ingen av tågen då vi har tid 10:30 för fotografering. Antingen får vi åka vid sjutiden på morgonen eller så blir vi sena... Tar jag bilen kan jag iallafall anpassa resan lite... Åker vi tre fyra timmar i förväg har jag ju lite spelrum... Hmm... We´ll see...

/C

SKRIVET: 2010-10-21, kl 10:05:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Clubnight

Ingen som ska med mig på Clubkväll på Vero Moda i Lidköping ikväll? Jag är sugen på lite shopping samt egentid hemifrån. Dessutom är det 20% rabatt- inte illa pinkat enligt mig! HOHO!



/C

SKRIVET: 2010-10-21, kl 09:53:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

En burk med sömn TACK!

Sonen i huset är helt ur sina sömngänger. Han somnar senare och senare på kvällarna- vilkeet vi ju tror ska innebära att han sover åtminstone en kvart längre på mornarna. Men icke- han vaknar runt fem varje morgon och det går inte på något sätt få honom att somna om trots att det är kolsvart ute. Phuu... Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för att ställa det till rätta igen- må han iallafall sova till sju...
Det är inte heller de att han sover för mycket på dagarna- oftast bara 20min åt gången vilket gör att han kanske får ihop mellan 1-2 timmar- vilket i sig inte borde vara för mycket när man snart är 7 månader.

Nog tjatat- jag ska försöka fånga dagen, på oladdade batterier- Gud, ge mig kraft- HUR SKA DETTA GÅ TILL?!



Om han ändå kunde förstå hur härligt det är...

/C

SKRIVET: 2010-10-20, kl 20:59:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torka?

Har varit lite tort på den här sidan i några dagar nu. Mestadels för att jag har varit riktigt jäkla sjuk. 40 gradig feber, halsont, öroninflamation, hosta, förkyldning, huvudvärk- You name it. Börjar äntligen friskna till vilket känns underbart- Jag är människa igen!

Sen till den här jäkla bloggen... Jag vet inte riktigt för vem jag bloggar egentligen. I början var det enbart för min egen skull, för att jag skulle lätta mitt hjärta en aning. Men sen började jag följa statistiken och blev självklart glad när siffrorna steg för varje vecka. Detta gjorde att jag var mer aktiv och försökte slänga in åtminstone ett par inlägg om dagen. Nu ligger jag på över 300 unika besökare om dagen. Trots detta känner jag mig inte alls motiverad. Jag får sällan respons på det jag skriver eller ens någon reaktion på viktiga frågor jag tar upp. Som tidigare sagt är det ju inget kommentarstvång- ibland kunde man ju bara önska att folk var mer engagerade eller intresserade av att ta upp en diskussion. Nog om detta...



Imorgon är det TORSDAG. Än så länge ser planerna ganska humana ut. Blir en sväng till Öppna förskolan så att Elton får hänga lite med folk i sin egen ålder. När kvällen kommer tänkte jag dra till Lidköping en sväng- clubkväll på VeroModa! Eftersom jag ska jobba där nästa Fredag känner jag att jag får ta tillfälle i akt att uppdatera mig om vad som händer i butiken, även köpa mig något passande att arbeta i. Är det någon som är sugen på att sällskapa- HOJTA!

Fredag blir det plåtning av mig och Elton i Göteborg, mest Elton om jag får välja själv. Vi ska utsmycka hemmet med ännu mer bilder av vår prins samt fixa julkort. Min syster jobbar som stylist tillsammans med en begåvad fotograf i ett projekt de kallar Frank Blank. (Kolla FB). De knäpper bilder på alla som vill ställla sig framför kameran,- dock inte i vanlig studio eller ateljé vilket jag tycker är roligt. Vi vill inte ha dem där (enligt) mig tråkiga bilderna som de flesta tar- det får gärna vara lite unikt.
När vi ändå är i Götet lär det bli en sväng till IKEA oxå, ramar till bilderna ska införskaffas samt att ljusförrådet behöver arbetas upp. Det går ett gäng om dagen nu när höstmörkret lagt sig som ett lock över oss!

Any way- nu ska jag kolla på Grey´s- Hörs när vi hörs och ses när vi ses.

/C

SKRIVET: 2010-10-15, kl 22:15:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Buhuu

Ne jädrar i min låda- efter en riktigt mysig fredagskväll med mat, chirre, godis och cola kan jag nu konstatera att jag håller på att bli sjuk. Halsen min är svullen som sällan förr och näsan vätskas av vad jag skulle kunna tro är hjärnsubstans. Det rinner floder. Kan tänkas att jag är allergisk mot min son. Han får hela min kropp att gå ut i strejk! Unge!

Denna fredag har firats med besök på Öppna F-skolan. Lunch med Bea, Emelie & Melk the man. Därefter kringel & kaffe fika med Klara o hennes ur söta mamma Ida. Som om inte detta vore nog drog vi iväg på äventyr när manvän kom hem. Miljötänkande i form av burkpantning följt av shopping på Coop.

Väl hemma skulle jag slänga ihop en fancy fredagsmiddag- en sån där som jag tycker alla lyckas så gallant med. Jag däremot slog till på ett säkert kort, jasminris, sweetchilikyckling och sallad. Boooooring. Lyckligt nog åt manvän för fulla munnar och vi båda blev mätta även denna kväll- HALLELUJA! Nu glor vi på Idol samtidigt som jag har vyssat en otröstlig Elton som gråtit för sitt liv i nästan en timma- (i sömnen). Dröm eller smärta- ja inte visste vi efter en halvtimma- ungen skakade och var mer eller mindre blå om läpparna- en supp i rumpen och kvarten senare sov han. Phuuu... Hoppas nu för manväns skull att han sover hela natten. Min sovmorgon i morgon nämligen. Längtar.

/C

SKRIVET: 2010-10-13, kl 10:35:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Elton var uppe innan tuppen idag- som vanligt... Jag är halvdöd och har ätit sockerkaka till frukost. Great- nu får jag gå en mil och svälta resten av dagen. Självdisiplin, barn och trötthet är en dålig kombo för mig! Dessutom blir jag förbannad när det inte händer något på vågen trots att jag inte gör annat än att gå och gå och gå nu för tiden. Samtidigt som jag faktiskt skärpt mig med maten, (bortsett från idag då). Funderar starkt på att gå upp i vikt, till kanske 120kg- o sen få magen opererad- HOHO!!! Då kommer jag ju inte kunna bli tjock- vilken fröjd! (Sjuk tanke)

Jaja- dagen är seg, som vanligt... Elton har disco i hoppgungan- jag sneglar på tv:n samtidigt som jag letar julklappar på internet. När lilleman ätit och det är dags för sömn ska jag klä på mig träningskläderna och ge mig ut på powerwalk. BOOOOOING... Hörs.

/C

SKRIVET: 2010-10-12, kl 19:59:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Falbygden nästa...

Usch vad jag kände mig LOW i morse när jag vaknade, eller morse o morse, enligt mig är det nästan natt när klockan är 4:45. Elton vaknar bara tidigare och tidigare varje dag. Börjar kännas ganska tungt med tanke på att han sover som en kratta om nätterna- vaknar ca var 30 minut och bara krånglar...

Iallafall... Dagen började med en powerwalk. Vi mötte upp Linda & Joppe och drog en repa på nästan en timma. Därefter knallade jag och Elton vidare- sammanlagt blev det nästan två timmar ute i höstsolen. Hem och åt frukost för att sen ta en tupplur. Sen har det inte hänt mycket idag. Jag knåpade ihop några desserter till Elton samtidigt som jag höll på att spexa för grinolle.


Banan- Hallon- Jordgubbar- Björnbär- Blåbär- Mango



När manvän kom hem begav vi oss än en gång ut på en powerwalk- bäst att ta vara på vädret! Väl hemma lagade vi Tacos, E & B lekte och jag städade undan, tände ljus i hela lägenheten för att få upp värmen och myste till de. Nu läggs lilleman, B ska kolla fotboll och jag ska pyssla lite med Tradera paket. Därefter blir det bad och ansiktsmask!

Håller tummarna för en bättre dag i morgon. Är det någon som är sugen på en promenad på förmiddagen HOJTA. Jag vill gärna ha promenadsällskap!

/C

SKRIVET: 2010-10-11, kl 14:43:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frisk luft har nån aldrig dött av...

Fast lilleman är sjuk beslutade jag mig iallafall för att pälsa på oss kläder och ge oss ut. Min mamma sa alltid när vi var mindre att det var bättre att komma ut från alla bacillerna hemma och andras in lite frisk luft- så jag gjorde alltså som hon hade sagt! Luften var sådär riktigt höstig och solen sken så att det brände på kinderna- super härligt. Liten fis somnade efter ungefär fem minuter ute och sov ca 1,5 timmar av den 2 timmars långa powerwalken. Det gjorde honom gott att komma ut lite.

Vi gick förbi ICA- dumpade ett tiotal Tradera paket som skulle iväg samt handlade lite lunch. Grillad kyckling med grönsaker på mini tortillias- allt måste vara mini nu! Det är mitt nya. Äta ska jag oxå göra på assietter eller små små skålar. Dem satt iallafall fint i magen efter promenixen.

Eftermiddagen blir lugn här hemma hos oss- jag ska slå in ytterligare paket som ska skickas iväg- Tradera. Sålde bla min åkpåse i rött/turkost nu för 535:-. Kanon ju! B ska till Götene med sin mammas bil, sälja den nu innan hon flyttar. När han kommer hem ska jag damnsuga och moppa av golven- därefter blir det nog bara slappande framför tv:n.









/C

SKRIVET: 2010-10-11, kl 11:01:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Köpenhamn baby


Min otroligt snälla och generösa storasyster bjuder med mig på en helg i Köpenham i början av Novermber. Hur härligt ska inte det bli då? Bara vi två! Var många många år sedan vi gjorde något ihop bara vi två. Självklart blir det väl så när vi båda skaffat barn och familj- men nu var det liksom på tiden. Det här blir nog en inspirationsresa för J som arbetar med inredning. Om ni kollar in hotellet vi ska bo på www.hotelfox.dk så forstår ni att tjejen har stil. Vi ska bo i ett x-large rum, men vilket rum man får vet man inte för än man checkar in. SPÄNNANDE. Det här är iallafall ett av mina favoriter- tycker det känns lite lyx!

I Danmark hoppas jag på strålande fint förvinterväder, massa tjejsnack, mycket sömn, intressanta butiker och häfftig shopping till mina pojkar här hemma!

I can´t wait

/C

SKRIVET: 2010-10-11, kl 10:53:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Oviss Måndag

Som väntat så skippade vi babyrytmiken- Elton har sovit katastrofalt dåligt i natt- feber stackarn. Jag kan inte heller påstå att jag var direkt sugen att ge mig iväg 8:30 i morse efter så lite sömn.
Nu har vi iallafall sovit i två timmar här på morgonen- riktigt skönt! Elton verkar lite piggare, men det får bli en relativit lugn dag iallafall. En powerwalk lite senare, men annars stannar vi inne.

Veckan som kommer ser ganska lugn ut. Har bara frisörbesök och me & I party inplanerat. Hoppas det tillkommer något skoj, då går veckorna lite snabbare. Förhoppningsvis blir det något besök på gymmet oxå:-)

/C

SKRIVET: 2010-10-10, kl 21:37:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjukstuga... Igen...

Liten fis är sjuk. Han har 39 graders feber och ont i öronen. Ska ringa vårdcentralen i morgon så att vi får kika in i dem och se om det är en inflamation kanske. Han har iallafall efter 4 timmars gnäll, gråt och krångel somnat. Tycker självklart synd om honom- men ATT det tär på tålamodet när han håller på som han gör.

Blir inte så mkt mer bloggande idag tyvärr, B är oxå sjuk så jag ska försöka ta hand om honom lite oxå. Just nu kollar vi på en riktigt bra film på fyran! Återkommer mer i morogn.

/C

SKRIVET: 2010-10-10, kl 17:23:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.10.10

Riktigt produktiv Söndag här hemma faktiskt. Jag fick ju sovmorgon i morse, B hade sin igår- så jag sov till 9.30. Fantastiskt! Runt tolv åt vi frukost och sen begav vi oss ut på en timmes powerwalk. Snabb handling efter det, hem och laga mat till Elton, behövde fylla på lite nu. Det blev torsk m potatis, grönsaker och smörsås. Samt korvstroganoff m ris. Nu har B dragit iväg på poker, en febrig Elton har somnat och jag ska snart fixa lite mat till mig själv. Jag är galet ivrig idag- klockan 19 är det ju säsongspremiär för Gossip Girl. HURRA!!! Äntligen får jag se lite ögongodis i tv:n- CHUCK. Mmm...

En annan fantastisk sak är att jag har blivit LÄTTARE PÅ JORDEN. 2,8kg har jag gått ner sen i Torsdags. Det var verkligen en fröjd när jag i morses ställde mig på vågen- amazing att det faktiskt händer något! Nu är jag super taggad- trots att jag sa att jag skulle börja 1 Januari så börjar jag lite lätt nu. Åh tydligen så var det ganska lätt oxå!

Ne nu måste jag passa på att steka mig en köttbit medans lilleman sover- annars finns det risk att jag inte hinner äta alls. Bloggar mer sen, har en jätte rolig sak till att berätta. So long.



Mumsfillibabba...

/C

SKRIVET: 2010-10-09, kl 16:51:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sköna Lördag.

Jag och Elton drog iväg till Lidköping som planerat. Hämtade upp Lillebror och gjorde staden. Blev bara handlat till Elton. B.la ett coolt underlägg till bordet från BellaBo, samt en gunghäst i trä från Åhlens som han ska få i julklapp. Även endel nya leksaker fick följa med hem. Efter en smarrig lunch och lite promenix skjutsades brorsan hem och jag & Elton begav oss till Skara där vi mötte upp manvän och hans vänner. Efter fika på Nockes, spex på Stadt och en lång promenad i höstsolen är vi nu hemma.

Vad kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om faktiskt. B:s bror ville att han skulle med dem ut och festa, vilket jag inte är så sugen på- satt ju hemma igår, tråkigt att göra det en hel helg liksom. Och skulle han inte med dem ut så ville dem at than skulle vara chaufför. Jag känner däremot att jag behöver lite avlastning med Elton då han har varit en riktigt PAIN IN THE ASS några dagar nu! Hade varit skönt att slippa 100 procentigt ansvar ikväll:-) Well well, vi får väl se- orka vara motstridig.


Två av mina favoritkillar
Bror & Son

/C

SKRIVET: 2010-10-08, kl 22:28:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

TGIF

Wow- en riktigt härlig Fredag. Har spenderat många timmar ute med Elton, promenerat och promenerat. Ätit lunch och vandrat med Emelie och Melker. Haft tjejmiddag här hemma med mamma och lillsis. Bjöd dem på Texmex kyckling med nachos och guacamole. Hot and Spicey :-)

Nu sitter jag o hänger vid datorn i tystnaden. Så tyst att jag hör flammorna på ljusen. UNDERBART! Väntar in ett tiotal bud på Tradera som blir klara här inom den närmsta timman. Kul! Är snart uppe i tusenlappen över vad jag tjänat på två veckor nu- det lönar sig alltså att lägga ut kläderna istället för att dumpa dem på tippen- som jag gärna gjort annars.

I morgon blir det nog en tripp till Lidköping för mig och Elton. Har inget planerat där eller någon jag ska träffa- men känner att B behöver få sova ut ordentligt- alltså är det lika bra att jag tar med mitt lilla monster och flyr lyan. Hoppas det blir fint väder så att man kan ställa bilen och promenera runt i stan lite.

Galet tråkigt inlägg- bara massa info- tyvärr är jag inte roligare än såhär idag. Kort men gott så hörs vi mer i morogn. Nu ska jag hänga på Tradera samt läsa och kommerntera massa bloggar.


/C

SKRIVET: 2010-10-07, kl 14:46:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Alltså

På riktigt- finns det inte nån här i vårt avlånga land som kan ta tag i min blogg- fixa designen åt mig och tjäna en mindre hacka på det! Jag har varken tid eller kunnandet till att göra det själv. Den som är nu är ju så deprimerade att man bara vill gråta. Kom igen- nån som vet nån som känner nån kanske?! HOJTA!!!

/C

SKRIVET: 2010-10-07, kl 14:44:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Powerwalk

Elton och jag tog oss en riktigt långpromenad i högt tempo till hög musik. Eller ja- jag gick, och Elton sov. Skönt var det iallafall. Väl hemma blev det lite lunch för unge herrn och youghurt för mig. Lilleman sover nu och jag sitter och håller på med alla sålda saker på Tradera.

I eftermiddag när manvän kommer hem blir det storstädning. Därefter en god middag bestående av kycklingsallad tillsammans med en bra film. Härlig Torsdag.



/C

SKRIVET: 2010-10-07, kl 10:22:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rain

Det är en riktigt grå dag i dag. Trist fast ganska mysigt. Vi har tänkt massa ljus här hemma och precis ätit frukost. Jag hade ju planerat en riktig ute dag idag med massa långa promenader och endel ärenden. Som det ser ut nu får jag skjuta upp det någon timma har ju ingen lust att bli genomblöt.


Oh- en galet vit frukost ser jag nu. Haha! Men gott var det och fettsnålt;-)

/C

SKRIVET: 2010-10-06, kl 13:59:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu

Nu shappar vi iväg till Ida & Klara. Elton har fin skjorta och snedbena- måste ju se bra ut när han ska träffa sin flickvän! ;-)



/C

SKRIVET: 2010-10-06, kl 09:46:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

BTW

Är det någon som på ett enkelt sätt kan lära mig hur man bloggar från mobilen? Jag har läst igenom instruktionerna här på blogg.se, samt skickat det där sms:et men jag verkar inte få det att funka?! Tråkigt då jag tycker det vore väldigt smidigt att kunna slänga in ett inlägg på springande fot då och då.

/C

 

SKRIVET: 2010-10-06, kl 09:45:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dumma fasoner

För andra natten idag vaknar Elton mitt i natten och får för sig att vara vaken en timma eller två. Jag kan verkligen inte förstå varför?! Han har börjat greja med nappen otroligt mycket dem här senaste dagarna, drar ut den, biter och gnager på den och grejar med den i munnen. Tänder? Eller finns det någon av er där ute som märkt någon skillnad på ert barns beteende när tänderna är påväg? Jag menar, mer än feber gnällighet dålig mage osv.

Idag ska  vi iallafall till Ida & Klara. Ska bli riktigt mysigt. Väl hemma i eftermiddag tänker jag gå och sola igen. Manvän ska träffa sin mamma idag igen. Antar att han vill ses så ofta det går nu innan hon flyttar. På fredag jobbar han både Volvo & Stadt, så är det någon som vill hitta på något är jag öppen för förslag:-)

/C

SKRIVET: 2010-10-05, kl 16:16:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slappaste dagen på länge.

Elton vaknade upp efter en vila på si sådär 2 timmar och 45 minuter. Oftast lägger jag mig med honom eftersom att han bara sover mellan 20 min och 1 timma. Men idag kände jag att jag hellre ville ligga o zappa på tv:n. Till min stora förvånging vaknade ju aldrig ungen! HAHA! Väl vaken så tog jag faktiskt tag i oss båda två, hoppade ur sovkläderna och satte på oss "riktiga". Klockan är en stund efter fyra och vi väntar på manvän. Jag hoppas han har possitiva besked ang vagnen när han kommer hem:-) Elton o pappa ska ut en sväng sen, leka på lekplatsen med farmor. Jag ska iväg och sola, handla lite kvällsmat och tvätta. Ska bli underbart med en timma eller två för mig själv!

I morgon vankas det mys hemma hos Klara & Ida. Dem bor en bit utanför stan, så jag ska försöka övertala Linda & Emelie att vi tar en promenad- sist tog det 1 timma och en kvart! Alldeles lagom. Hoppas bara på fint väder. Sen tänkte jag ringa och kolla med Malin om vi kan byta vagn några timmar över dagen i morgon, ska vi promenera så är det grusväg stora delar av vägen och det är inte Buggan gjord för, inte enligt mig iaf! Malins Emmaljunga passar mycket bättre då! :-)

Hmm. Inte så mycket mer att berätta nu... Jo just de ja! Fick ett samtal från en vän som erbjöd mig några timmars arbete i slutet av oktober, ska bli riktigt kul- så det ser jag fram emot! :-)


Såhär ser mitt missfoster till sufflett ut just nu! HOHO!

/C

SKRIVET: 2010-10-05, kl 11:28:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg Tisdag

Elton valde att vakna vid 4:30 i morse. Han var helvsovandes men kunde inte slappna av. Efter en timmas gos slocknade han över mitt ansikte, mys på hög nivå enligt E. Min kropp kunde inte somna efter detta, runt sex när manvän skulle upp till jobbet slocknade jag. Så idag går jag bara på 50%. TRÖTT! Hade nog kunnat behöva en promenad, men B har tagit med sig vagnen till Skövde idag för att se om dem på Babyproffsen kan hjälpa oss med suffletten. Så som det ser ut nu blir det en dag inne. Jag sitter bara och väntar på när Elton ska bli trött så att vi kan hoppa i bingen och sova!

/C

SKRIVET: 2010-10-05, kl 11:22:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

7,7 kilos vilkorslös kärlek


Elton Lee Dahlin
2010-03-26

/C

SKRIVET: 2010-10-04, kl 15:04:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Babyrymtik

Idag shappade jag och Elton äntligen iväg till ÖF igen, har inte varit där på två gånger nu så idag var vi taggade. Elton somnade lagom tills att vi var framme och sov sig igenom allt utom de två sista sångerna. Härliga unge till att känna av när det är dags att sova och inte.

Väl hemma åt vi lite mellis, sen hoppade vi i säng och har nu sovit i två timmar- känns riktigt skönt faktiskt. Jag har en tryckande huvudvärk så lite vila satt helt perfekt.

Ikväll blir det zumba- ser ut som om det bara blir jag o Linda som går nu då Emelie är sjuk och Ida fått förhinder- synd. Men kul ska det bli! Kanske får lite extra energi- skulle jag verkligen behöva... Hörs sen!

/C

SKRIVET: 2010-10-03, kl 17:52:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sunday





I dag har vi lekt i lekparken och hängt på café i flera timmar, bara vi tre- TEAM A. Lovely.




Kvällen blir galet lugn, jag är sjukt seg. Ska diska lite och mysa till det inför kvällen, sen hoppa ner i ett varmt bad med Elton medans manvän dammsuger. När lilleman somnat ska vi slänga på en film och beställa hem Kina mat. Perfekt avslutning på en perfekt helg. So long sweeties.

/C

SKRIVET: 2010-10-03, kl 10:08:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vilken Lördag

Igår hann jag helt enkelt inte blogga- hade inte en ensam, ledig stund förän vid midnatt och då var jag alldeles för trött för att sätta igång med bloggeri. Men here we go.

Morgonen (min sovmorgon) startade vid åtta. Klockan nio skulle vi möta upp Emelie, Jesper och Melker för hotellfrukost- riktigt mysigt och skönt att slippa fixa själv- värt varenda krona:-) När maten låg i magen for vi iväg till Skövde- det var min tur att få en ny garderob! Shoppinghelg i Skövde innebar en massa fina erbjudanden. Hittade en hel del grejer om man säger så- lägger in bild senare. Skor var det enda som jag föll bet på. Efter Elins drog vi in till stan, shoppade vidare, mötte upp Arben Josse och deras två små godisar. Tilde & Milton. Pengabränning på P.O.P samt en fika. Härligt! Klar i skövde runt 15. In i bilen, iväg till skara, droppa av Bekim hos modern hans, styra Saaben mot Götene, inspektion av mamma & nickes nya hus, snick snack och sen iväg igen. Hem till lyan, snabbstäd, ljuständning, Oskar Linnros på Spotify och Lördagskvällen var igång. Bea banka dörr, vi öppna, buset var TOP ONE, och Elton var i sitt essé. Skratta och tjöt som aldrig för- tokig hon den där Godmother. Mat, vin och snacks- kvällen slutade runt 00. VILKEN FANTASTISK LÖRDAG!

Idag är det mannvänns sovmorgon, han var hemma från jobbet halv sex i morses så han lär väl vilja sova. Tolv väcker jag honom, då hade jag tänkt mig en brunsch ute på stan och även gå till en lekplats med E- godingen ska få gunga lite!

Återkommer med bilder på inköpen senare- men köpte bland annat det här till Elton.





Over and out

/C

SKRIVET: 2010-10-01, kl 21:22:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Te dua


Det finaste jag har.


/C

SKRIVET: 2010-10-01, kl 21:13:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

En härlig Fredag

Runt lunch shappade jag och lilleman iväg till Emelie & Melker. Där lekte killarna holabadola när vi satt o snackade kobajs. Underbart som alltid med den där tokan Emelie- vad skulle jag göra utan henne. Hon förgyller många gråa dagar med sina galna upptåg! Efter några timmar sittandes inne gav vi oss ut på en långpromenad i regn & rusk- kallt som tusan- men välbehövligt! Dagen avrundades runt 17 då B kom och hämtade oss. Efter ICA, bad och dusch av hela familjen, storstädning sitter vi nu helt utslagna i soffan med varsitt glas vitt samt chips, gurka och dip. Idol äger tv:n, jag äger datorn! :-) HOHO!

Min fina sovande fis.

I morgon ska jag & Elton hänga hos mormor några timmar. Manvän ska till sin mamma och hjälpa henne skruva ner lite möbler inför flytt. På kvällen jobbar han och då får jag o liten besök av Godmother, a.k.a Bea. Vi har hur mycket som helst att ta igen så det ska bli jätte härligt att spendera en hel kväll tillsammans.

Hoppas ni finingar har en riktigt härlig Fredag- det är ni värda- det vet jag...

/C

SKRIVET: 2010-10-01, kl 08:05:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny garderob

När jag var gravid sög det verkligen att klä på sig- inget satt som det skulle, kroppen var inte som den brukar och det enda som tycktes passa var leggings och tunika. Tyvärr verkar detta problem återstå- jag känner precis likadant varenda gång jag ställs inför att klä på mig. Suckar högt och får ångest! Jag har noll smak längre, trender och mode vet jag knappt hur det stavas längre. Nu handlar det mest bara om att få på sig täckande kläder på snabbast möjligast tid. Billigt och bekvämt får det gärna oxå vara då man ofta blir nerspydd, nersnorad, nerdreglad eller något liknande, bekvämt för att man är lektant 24/7, krälar på golvet, visar krypställningar, dansar till Bollibompa musik osv. Höga tighta jeans, kavaj och high heels är long gone...

Men iallafall- jag lovades en ny garderob, efter min graviditet. Vi skulle kasta ALLT och köpa nytt! Underbart kan man ju tycka. Chansen att göra detta har kommit otaliga gånger, men var gång har jag tackat nej- usch, lägga pengar på mig själv när jag kan handla till Elton? Kommer inte på frågan! :-) Alltså får jag gå runt i mina gamla trasor och se ut som en uteliggare, något rundare iofs;-) HOHO!

Manvännen här i huset däremot, han överraskades med massor av nya tillskott i sin garderob igår. Jag och Elton shappade iväg på äventyr, vilket resulterade i 2 par byxor, 5 t-shirts, 1 skjorta, 1 hoddie, 1 collegetröja samt 3 farfarströjor. Jo jag tackar, vissa har det bra! Nu lär väl iallafall han vara nöjd ett tag!

Idag ska jag gå iväg till sportaffären, (vad den nu heter) och införskaffa mig en stegräknare, är övertygad om att jag kommer tävla mot mig själv varenda dag ihopp om att utöka mina steg- ÖKA ÖKA ÖKA! Resultat får ni här!



/C

SKRIVET: 2010-10-01, kl 07:55:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

2 veckor, 3 dagar

Så lång tid är det sedan jag bloggade senast. Illa kanske. Men det har varit mycket i några veckor nu, och det har gjort det jobbigt för mig att blogga. Det här med att dela med sig av sitt privatliv har ju gränser- iallafall för mig. Jag skulle mer än gärna vilja skriva av mig här och berätta vad som försiggår i mitt liv- tyvärr vill jag ju inte att alla mina läsare ska veta. Förklaringen till att jag inte skrivit är alltså att jag inte mått så bra av olika anledningar, och mår jag inte bra har jag svårt att dölja det- därför har bloggen fått ligga på vila.

Nu är jag tillbaka iallafall. Har massor att skriva och massor att berätta, så såfort tiden finns så kommer bloggen bombas med inlägg- håll utkik!

/C