SKRIVET: 2010-09-13, kl 12:20:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

...

Inte nog med att vi denna helg köpt en ny bilstol till vår son för att göra honom nöjd.- Igår drog vi till Rydéns och spenderade en massa pengar på nya kläder- allt för att få den lille nöjd! Har alla dessa prylar gjort honom något lyckligare- SVAR NEJ! Så i ett sista försök om att göra honom nöjd tog jag mig till apoteket och spenderade en mindre förmögenhet på massa olika mag"mediciner". Nöjd bebis? SVAR JA! Han har t.o.m ätit en halv potion gröt nu till sin mammas stora lycka!



/C

SKRIVET: 2010-09-13, kl 12:16:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idag

Har jag Elton hans onda mage samt alla hans kompisar hängt på Öppna förskolan, där pysslade vi bla med lite babyrytmik!



/C

SKRIVET: 2010-09-12, kl 20:15:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

...

Fy fan vilken helg- värsta på länge. Återkommer.

/C

SKRIVET: 2010-09-11, kl 18:56:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ge mig kraft Gud

Lilleman har verkligen tärt på både mitt och Bekims tålamod i eftermiddag. Skrikit i stort sett i tre timmar på raken. Trött, hungrig, arg och ont i magen, tyvärr oxå halsen tror jag. Om ungen bara kunde inse att allt blir lättare med lite sömn?!

Han har återigen kommit in i en period där han krånglar med maten- vill inte äta alls. Och pga av att han typ är förstoppad vill jag inte ge honom någon fast föda- så har enbart velat ge honom välling, men inte heller de vill han ha. Nu har han iallfall somnat (på tom mage), återstår att se hur länge han tänker låta oss få lugn och ro!

Nu tänker jag vara en oansvarig kass morsa och hälla i mig några glas vin- orkar inte kvällen annars- mina nerver behöver det! Hoppas ni alla haft en fin Lördag- jag hoppas min Söndag blir tio gånger bättre än denna usla dag!

/C

SKRIVET: 2010-09-10, kl 09:53:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Att lura döden

Kan man minst sagt säga att vi gjorde igår. Jag min lillasyster och Elton. För att göra en lång historia kort, så vet ni ju att vi köpte ny bil för två veckor sen. (Ny och ny, en 08a eller 09a tror jag det var.) Framdäcken på denna bilen var riktigt slitna så bilförsäljaren lovade att nya däck redan var beställda. Igår hade det alltså tagit två veckor och vi hade ändå inte fått på nya däck. Well well...

Vi var igår påväg mot Götene och mamma för att fira Kennys födelsedag. Nästan framme.- färdandes på motorvägen i sisådär 115km smäller det till i bilen och det börjar slå. Det ryker och riktigt skriker i bilen. Snabbt blinkar jag innåt och lyckas ganska snabbt få stopp på bilen. Går ut och kollar vänster framdäck- ser ingen speciellt pga av all rök. Det rinner vätska långt in under bilen och luktar fruktansvärt. Jag som inte kan något om bilar kunde verkligen inte se vad som kunde ha hänt- kollade nog inte så noga heller då jag var ganska uppskakad. Lyckades iaf få tag på min bror som kom- och med bilförsäljaren i luren hittar min Kenny felet- HELA DÄCKET ÄR SPRÄNGT! När han sen säger att vi hade änglavakt och berättar hur illa sånt här kan gå i den hastigheten får jag panikångest och bryter ihop. Tänk om något hade hänt min syster och son?! När bilförsäljaren, en mekaniker och Kenny går igenom vad som hänt så konstateras att det är fel på hela framvagnsinställningen och att däcket slitits ojämnt. Det var verkligen helt uppköttat (bra ordval). Så- brodern min sa att vi lyckades lura döden igår, sådanna här olyckor har oftast bara en utgång- och det är en tragisk sån. ..

Ångesten och tankarna har haglat över mig som ett ösregn hela natten. Men idag känns det bättre och jag är glad att vi lever.



Ta väl hand om dina däck!

/C

SKRIVET: 2010-09-09, kl 09:27:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Idag missar vi andra av fyra tillfällen av babymassagen. Trist. Men Bekim var inte helt okej igår- spydde o så- så jag vill inte riskera att smitta någon av de andra bebisarna om ifall att det skulle visa sig att Elton fått något. Pratade med läkaren som sa att det borde bryta ut inom 24 tim- har det inte gjort de finns det inget! Måste ju vara safe inför i morgon då det blir Fredagsfika hemma hos oss! B jobbar idag, så det kan ju knappast varit någon magsjuka iallafall.

Runt lunch blir det en fika med Kim- han har skaffat sig en ny bil, så kanske får äran att beskåda den lilla Go karten. (Toyota Aigo). Senare i eftermiddag ska jag och Elton ta oss en sväng till mamma för att fira Kenny!

Elton har sovit kasst i natt och hans normala morgontrötthet är som bortblåst- vi som brukar ligga o sova från ca sju på morgonen till nio halv tio. Idag fick jag ingen sömn alls- känner mig som en zombi. Ne nu ska jag och min bilkörande son ta och slänga i oss lite frukost. Gröt till Elton, chocklad eller köttbullar till mig! HOHO!



/C

SKRIVET: 2010-09-09, kl 09:20:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

10-09-09

MIN LILLEBRORS FÖDELSEDAG- HIPP HIPP HURRA! 22 ÅR GAMMAL. GRATTIS KENNY! Du är den bästa lillebror en syster kan önska sig och rollen som morbror till Elton sköter du gallant! Vi älskar dig sötnöt.


Första mötet.

/C

SKRIVET: 2010-09-08, kl 17:41:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

.



The love of my life.

/C

SKRIVET: 2010-09-08, kl 17:35:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

I keep dancing on my own.

...

SKRIVET: 2010-09-08, kl 17:27:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Maxi cosi Mobi

Var på Babyproffsen idag och fick en genomgång av bilbarnstolarna. Och jag fastnade för Maxi cosi´n. Inte helt oväntat då den varit en favorit väldigt länge. Elton trivdes som en fisk i vatten och provsatt nöjt stolen i 20 minuter utan ett enda ljud. Tänk vilken dröm att ha det så i bilen. Nu kommer vi bara till världsproblemet- vilken färg ska jag ha. HAHA! Men tror det blir denna.



/C

SKRIVET: 2010-09-07, kl 20:38:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Knepigt

Det verkar vara lite strul på blogg.se idag. Inlägg som jag publicerat kommer inte upp. Och de två inläggen som lyckats publicera går tydligen inte att kommentera?! Hoppas detta löser sig inom en snar framtid.

Dagen och kvällen har bestått av, disk, tvätt, matlagning, disk igen, ännu mer tvätt, nattning, och nu fortsättning med tvätten. Sådär lagom roligt. Har tvättat rent alla lakan o sängkläder i alla sängar nu, så ikväll blir det extra gott att hoppa i säng. Även Elton fick ta sig ett bad, klä på sig en ren pyjamas och gosa ner sig i en nybäddad säng. Lyx för mig.

Morgondagen hoppas jag bjuder på så lite som möjligt- jag känner mig utmattad. På eftermiddagen ska jag och B till Lidköping så då får moster Linn ta hand om Elton. Hoppas han kan bete sig den här gången:-D



Powerwalk i det fina vädret.

/C

SKRIVET: 2010-09-07, kl 12:20:07 | PUBLICERAT I: Moma life

Snart

Så är vi tvugna att byta bilstol till Elton. Han vägrar att åka i den han har nu. Skriker från de att vi sätter ner honom tills de att han kommer ur den. En pina att åka bil med honom. Jag hoppas och förmodar att det kommer bli så mycket bättre när han får en större stol och samtidigt kommer upp litet i höjd så att han kan se ut genom fönstret. För som det är nu drar vi oss för att åka någonstans med honom. Jag hade görna väntat några månader till egentligen, men tyvärr lär det inte funka. Så inom någon vecka så får det bli till att inhandla en ny och sälja den gamla. Men- vilken ska man välja. Acta Graco för att vi är nöjda med den vi har nu? Maxi Cosi för att syrran haft en och varit nöjd med den, eller Be safe för att den får bäst i test överallt och tydligen ska vara bäst anpassad för vår bil?


Gillar att denna från Acta Graco har nackstöd samt att den är så mjuk och mullig:-D


Maxi Cosi. Det enda jag egentligen gillar med denna är designen samt att den går att luta i fyra olika lägen. Den har även ganska gott betyg. Och är en storsäljare.


Be safe iZi Kid X3 ISOfix, min absoluta favorit för tillfället. Har massor av funktioner som jag gillar. Bäst i test 2010- vilket inte klingar helt fel i mina öron. Dock är denna riktigt dyr- en bra bit över 4000:-

/C

SKRIVET: 2010-09-07, kl 11:56:06 | PUBLICERAT I: Moma life

Skärpning Dahlin

Svacka? Ja kalla det vad du vill. Lust till att blogga har jag iallafall inte haft den här senaste veckan! Allmänt nerstämd och deppig har jag känt mig- i sin tur genererar det inga positiva tankar, alltså har jag inte haft något trevligt att skriva om.

Det har hänt massa skoj denna vecka som gått- ändå har jag inte haft någon lust att dela med mig av det. Men nu, idag, just precis nu när lilleman tar sig en lur kände jag för att knoppa ihop några meningar. Jag har egentligen tusen projekt att ta tag i så jag sammanfattar veckan som gått i punktform- har sen några inlägg på lager som jag inte publicerat som jag tänkte slänga in lite sporadiskt under dagen.

Men iallafall- i veckan som har gått har vi:

Fikat med underbara mammor & barn.
Avnjutit världens godaste äpplepaj hemma hos Emelie.
Sovit massor.
Kollat på film.
Organiserat hemma.
Varit på familjerådgivning.
Shoppat.
Varit på IKEA
Träffat Hans, Malin och sovande pyttelilla Edwin.
Haft Fredagsmys hos familjen Franzén/Larsson.
Lagat massa mat till Elton.
Börjat på babyrytmik.
Pussats & Kramats med vår miniprins E.



MIN GODIS

/C