SKRIVET: 2010-08-31, kl 10:24:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första helgen

På över tre månader då min kille ska vara ledig.- denna helgen som kommer alltså. Så här står vi och kliar oss i huvudet- VAD GÖR MAN? Vad brukar ni göra? Vi har iallfall inte en aning om vad man gör för att fördriva tiden på bästa sätt. Dagsutflykt menade discobebisens pappa på, Göteborg. Ah men sen då, vad ska vi göra där? Är Liseberg öppet?

Ja, ni som har några bra idéer om vad man kan hitta på, TELL ME AL ABOUT THEM!

/C


Anonym

Misstaget vi alltid gjorde när vi hade det så var att slänga oss iväg på grejer.. Blir ju stressmoment det med! :) Så hade Jesper inte haft sin förbannade p-fest på fredag hade jag föreslagit att ni kom hit, käkade tacos, drack vin & spelade spel på fredagen, stack till Gbg och gick på liseberg (fördlagsvis med ngra polare så man turas om med vagn & Elton) och på söndag går hemma i mjukisar, ser på filmer och bara är självs, hoppas på regn drn dagen med ;) Eller Liseberg på söndag & så kan jag kolla med Jesper om han är sugen på det, så man kan avlasta & hjälpa varandra.. Tja :) Ngt sånt! Inte för stora planer :) Ta det som det kommer typ! :)


Malin

Jag skulle nog inte ge mej in på ngt alls om jag ska va ärlig... Martin e ledig i helgen å vi ska väl typ städa förrådet, åka till mamma å pappa lite kanske... i övrigt blir d spontan grejjer, en tripp till badet, lek i lekparken eller kanske en fika på stan med några kompisar... kanske en promenad ensam utan barn för att få va ifred...



PUBLICERAT: 2010-08-31, 13:19:02 | URL: http://berghkjellkvist.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: